Популярност в уеб пространството

Онлайн бизнесът започва да става все по-актуален, удобен и доходоносен. . Всякакви статии, въпроси и дискусии по темата.
Аватар
Георгиев
Администратор
Администратор
Мнения: 51
Регистриран: преди 4 месеци
Статус: Offline

Популярност в уеб пространството

#1

Мнение от Георгиев »

През последните години се засили тенденцията да печелим пари от интернет (особено чрез социалните мрежи) чрез добиване на популярност. Тук искам да обърна внимание на думичката viral (вайръл), която се използва често и означава известен, популярен, разпространен и. т. н. Това са хора с много последователи, които умеят да забавляват, поднасят интересни, креативни и полезни теми или просто го чувстват като хоби. Известните потребители са инфлуенсъри(influencer), които чрез своите материали успяват да се харесат и да повлиаят на своята аудитория.

За какви подобни названия още се сещате? Опитвали ли сте да качвате и монетизирате своите материали? А какво ще кажете за платформата пейтриън(patreon)? :)
Изображение
Аватар
Dan
Администратор
Администратор
Мнения: 13
Регистриран: преди 4 месеци
Статус: Offline

Re: Популярност в уеб пространството

#2

Мнение от Dan »

Clickbait заглавията в youtube, използването на всякакви червени, жълти стрелкички, изумени лица... просто не мога да повярвам как всеки прави едно и също нещо, за да е "в крак с модата" и да привлече зрителя :D

Обратно към “Онлайн бизнес, търговия, криптовалути”