Правила за ползване на форума

Мястото, в което ще бъде помествана информация свързана с различни новости около нашият проект. Дискусиите оставяме на Вас.
Аватар
Георгиев
Администратор
Администратор
Мнения: 51
Регистриран: преди 7 месеци
Статус: Offline

Правила за ползване на форума

#1

Мнение от Георгиев »

Регистрирайки се в форума, Вие трябва да спазвате добър тон и подобаващо отношение към другите потребители. Запознайте се с основните правила за безпроблемно сърфиране:

1. Писане на български език - кирилица.

2. Не се толерират обидни и нецензурирани думи, вулгарно или унизително държание или излагане на публично достояние лична информация без предоставено съгласие за това.

3. Публикуване на теми се осъществява в съответният за тях раздел, с ясни и точни заглавия, отговарящи на съдържанието.

4. Не са желателни масови мнения, както и такива, които не се отнасят към темата или такива само с емотикони или лишени от смисъл (spam, flood, offtopic).

5. Не е желателно промяната или изтриване на мнение след като има следващи такива. Мненията в форума вървят логически последователно.

6. Не се толерира публикуването на незаконни материали, порнографско съдържание или такова със всякакъв вид насилие, както и такива, единствено с цел реклама, агитиране, пропагандиране и лично облагодетелстване.

7. При копиране на авторска информация от и към форума, моля упоменавайте нейният източник.

Това са общите правила за сега. При промяна ще бъдете оповестявани с ново мнение.

При неспазването на по-горните правила, член от екипът - администратор или модератор си запазва правото да предупреждава, редактира, трие и изгонва потребители.
Благодарим предварително за спазване им!
Изображение

Обратно към “Съобщения, дискусии и обратна връзка”