Предпочитана марка смартфони?

Всичко що се касае до софтуера и хардуера на настолните и преносимите джаджи и устройства - компютри, лаптопи, телефони, таблети и и периферия.
Аватар
Георгиев
Администратор
Администратор
Мнения: 43
Регистриран: преди 2 месеци
Статус: Offline

Предпочитана марка смартфони?

#1

Мнение от Георгиев »

В ежедневието си използваме смарт телвфоните не само за комуникация, но и за услуги и удобствс като чатове, дигитално банкиране, разплащане на сметки от телефона, цъкане на модерни игри и прочие.

Каква е вашата любима марка смартфон и защо? :) Аз съм доволен от huawei и самсунг - сравнително добри паранетри за даден клас, не са ми забивали, устойчиви на удари от падане, със сравнително издръжлива батерия(е, не като doogee) :)

Какви са вашите предпочитания? :)
Изображение
Аватар
Dan
Администратор
Администратор
Мнения: 10
Регистриран: преди 2 месеци
Статус: Offline

Re: Предпочитана марка смартфони?

#2

Мнение от Dan »

От 4 години съм с Huawei, наскоро го смених с Xiaomi, тъй като батерията вече не държеше, пък и толкова търлачкане и вярна служба си заслужава заслужена почивка.

Мога да кажа че Xiaomi са "новите" Huawei - телефони за всеки джоб, добър хардуер, единствено (по мои наблюдения) има още какво да се желае откъм софтуер и техния андроид скин MIUI. Пък и от али-то има много добри предложения и излизат още по-евтино отколкото в наш магазин. Много се надявам да не ги застигне съдбата на хавайците, пък и ако нещо се случи има още известни китайски марки които тепърва навлизат в глобалния маркет - OnePlus, Oppo, Realme ... Единственото което ме спря да си взема пак Huawei е липсата на Google services. Самсунг пък от много време съм го отписал. С това разделение на процесорите US - Snapdragon/Europe - Exynos - не.

Обратно към “Настолни, преносими джаджи и устройства”